FAQs - gugah (Tianjin) Steel Penjualan Co., Ltd

FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Naon harga anjeun?

harga kami anu ngarobih gumantung pasar matuh. Urang bakal dikirim anjeun hiji daftar harga diropéa sanggeus meunang informasi salajengna anjeun.

Naon Anjeun MOQ?

Salaku sarat konsumén 'pikeun ukuran normal .If ukuranana teh nyaeta non-standar, mangga ngahubungan kami ku email atanapi telepon pikeun mastikeun nu MOQ.

Kumaha carana abdi tiasa sampel mariksa kualitas anjeun?

Saatos konfirmasi harga, anjeun tiasa merlukeun pikeun sampel mariksa kualitas urang. kami bakal nyadiakeun Anjeun sampel haratis.

Sabaraha lami abdi tiasa nyangka meunang sampel?

Sampel bakal dikirim ka anjeun via express sarta anjog di 3-5 poé.

Naon ngeunaan waktos kalungguhan pikeun produksi masal?

Jujur, eta gumantung kana kuantitas urutan, ilaharna bisa loading 10-20days.

Naon istilah anjeun pangiriman?

Simkuring nampi EXW, FOB, CFR (CNF), CIF, jsb Anjeun tiasa milih hiji nu biaya nu pangmerenahna atanapi mujarab pikeun anjeun.

Dimana ieu pabrik anjeun ayana? Kumaha carana abdi tiasa didatangan dinya?

pabrik urang aya di Tianjin Municipality Kota, Cina, .You bisa ngapung nepi ka bandara Tianjin langsung.

Naon jaminan anjeun?

sampel bebas; sertipikat test ngagiling; inspeksi pengiriman barang atawa pamariksaan pihak katilu di situs anjeun

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat!