ERW Struktural pipe

Pondok Description:

1. Dasar informasi produk Produk Nami: ERW Struktural pipe 2, produk atribut Brand: Modél gugah-baja: API 5L, API 5CT, ASTM 53, EN10217 DIN 2458., IS 3589, JIS G3452, BS1387 bijil tina auténtikasi: API TSG ISO9001 ISO14001 CCEC Asal: Heibei, atribut Cina 3. Adat: ERW struktural pipa keur rupa komponén struktural, patempatan, cairan ngirimkeun pipe Steel kelas BS: 1387, EN10217: S185, S235, S235JR, S235 G2H, S275, S275JR, S355JRH, S355J2H , St12, St13. ASTM A 53: GR. A, GR B, G ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    1. informasi produk Dasar

    Ngaran produk: ERW Struktural pipe

    2, atribut produk

    Brand: naékna-baja

    Model: API 5L, API 5CT, ASTM 53, EN10217 DIN 2458., IS 3589, JIS G3452, BS1387

    Bijil tina auténtikasi: API TSG ISO9001 ISO14001 CCEC

    Asal: Heibei, Cina

    atribut 3. Adat:

    ERW pipe Struktural pikeun rupa komponén struktural, patempatan, cairan ngirimkeun pipe

    baja kelas

    BS: 1387, EN10217: S185, S235, S235JR, S235 G2H, S275, S275JR, S355JRH, S355J2H, St12, St13.

    ASTM A 53: GR. A, GR B, GR C, Gr.D

    API 5L: A, B, X42, X46, X52, X56, X60, X65 X70

    GB / T9711: L175, L210, L245, L290, L320, L360, L290, L320, L360, L390, L415.

    GB / T3091, sy / T5037, sy / T 5040, CJ / T 3022: Q195, Q215, Q235, Q275, Q295, Q345,

    ukuran:

    Diaméterna luar: 6mm-610mm (1/16 "-24")

    Témbok ketebalan: 0.3mm-22mm

    Panjangna: 0.5mtr-20mtr

    Tungtung: tungtung pasagi (lempeng cut, saw motong, sarta cut obor). Atawa beveled keur.
    Inpo 4. urus

    Harga: 400 USD / ton ~ 600USD / ton

    pamayaran: T / T (sateuacanna 30deposit, 70balance ngalawan copyB / L atawa L / C dina tetempoan 100irrevvicabe.)

    Supply kapasitas: 10000 ton

    waktos Pangiriman: 10- 30days

    packing konvensional: baju PVC / kebat syarat / Palanggan

     

    Pedaran 5. Produk:

    Ngaran produk ERW Struktural pipe

    OD 21.3mm-660mm (1/2 "-40")

    WT 1.5mm-22.2mm

    Panjangna 0.3m-18m

    Pikeun exporting sarta panjangna acak, umumna 5-5.8meters, pikeun 20ft wadahna

    Pikeun exporting sarta panjangna tetep, umumna 6-12M, pikeun 40ft wadahna

    Ogé bisa dibereskeun panjang kawas 5.8m, 6m 11.8M, sakumaha per pamundut anjeun.

    BS bahan: 1387, EN10217: S185, S235, S235JR, S235 G2H, S275, S275JR, S355JRH, S355J2H, St12.

    ASTM A 53: GR. A, GR B, GR C, Gr.D

    API 5L: A, B, X42, X46, X52, X56, X60, X65 X70

    GB / T9711: L175, L210, L245, L290, L320, L360, L290, L320, L360, L390, L415.

    GB / T3091, sy / T5037, sy / T 5040, CJ / T 3022: Q195, Q215, Q235, Q275, Q295, Q345,

     

    BS baku 1387 BS, EN10296, BS EN10025, BS EN10219, JIS G3452-2004, JIS G3445-2006, JIS G3444-2006, JIS G3456-2004, DIN 17175, DIN 2448, DIN 2444, ASTM A53-2007, ASTM A671- 2006, ASTM A53M-2007, API 5L

    Tamansari Hideung lukisan, cet varnish, minyak anti karat, panas galvanized, tiis galvanized, 3PE, jsb

    Aplikasi Dipaké pikeun casting, pipe garis pikeun minyak bumi jeung gas alam, pipe struktural, mindahkeun cai, bubur atawa fuid séjén sarta ogé di industri kimia, ngawangun jeung rékayasa kakuatan

    Paking caps Plastik on duanana tungtung, kebat baja, kantong anyaman atawa Priangan. mun customers'request

    Sertipikat ISO9001, API, ISO4001

    waktos pangiriman Dina waktu pangiriman jeung respon ajakan pikeun panalungtikan meuli

    Kiriman Ku wadahna atawa ku wadah breakbulk

    Kapasitas 250000 ton / taun

    produk utama

    1. pipe baja Seamless

    2. lempeng kelim pipe dilas baja (ERW / LSAW)

    3. spiral pipe dilas baja (SSAW)

    4. pipe baja Galvanized

    5. pe pipe palapis baja

    6. fittings pipe: siku, majalengka, reducer, flange, jsb

    Kaunggulan 1. harga Munasabah kalawan kualitas alus teuing

    2. stock Loba pisan sarta pangiriman ajakan

    3. Beunghar suplai sarta ékspor pangalaman, layanan ikhlas

    4. forwarder dipercaya, 2-jam jauh ti palabuhan.

     

     

     

     

     

     

     

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!