ERW palapis pipe

Pondok Description:

1. Dasar Ngaran informasi produk Produk: ERW palapis pipe (produk proposal klasifikasi ngaran ngandung ngaran, sarta ngandung 2-3 spésifikasi, bahan, warna, panjangna 60-80 karakter nyarankeun) 2.product atribut Brand: Modél gugah-baja: API 5L , API 5CT, ASTM 53, EN10217 DIN 2458., IS 3589, JIS G3452, BS1387 bijil tina auténtikasi: API TSG ISO9001 ISO14001 CCEC Asal: Heibei, Cina 3.custom atribut: (sifat produk, warna, bahan, fungsi , jsb) 1) palapis pipe kuring ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    1. informasi produk Dasar

    Ngaran produk: ERW palapis pipe

    (Produk proposal klasifikasi ngaran ngandung ngaran, sarta ngandung 2-3 spésifikasi, bahan, warna, panjangna 60-80 karakter nyarankeun)

    atribut 2.product

    Brand: naékna-baja

    Model: API 5L, API 5CT, ASTM 53, EN10217 DIN 2458., IS 3589, JIS G3452, BS1387

    Bijil tina auténtikasi: API TSG ISO9001 ISO14001 CCEC

    Asal: Heibei, Cina

    3.custom atribut: (sifat produk, warna, bahan, fungsi, jeung sajabana)

    1) pipe palapis hartina pipa nu geus ku ngolah sanggeus korosi, anu sacara efektif bisa nyegah atanapi ngalambatkeun pipa baja lumangsung dina kursus angkutan jeung kimia atawa éléktrokimia réaksi pipe phenomena.Coated baja bisa éféktif nyegah atanapi ngalambatkeun turun korosi tina pipa baja manjangkeun hirup jasa jeung ngurangan pipe waragad operasi.

    Aplikasi pipa palapis:

    palapis logam basa pipe téh kaasup spiral, pipe kelim lempeng, pipa baja seamless, jsb anu, anu loba dipaké dina proyék pipa dina widang petroleum, kimia alami, gas, pemanasan, kokotor, perlakuan, cai, sasak , struktur baja, piling na cai laut lianna.

    2) Standar:

    DIN 30670: coatings poliétilén tina pipa baja tur fittings.

    DIN30678: coatings poliétilén tina pipa baja tur fittings.

    Sy / T0413-2002: baku Téknis of palapis polythene pikeun pipeling baja dikubur.

    3) Anti korosi palapis:

    Rupa-rupa pipe baja proyék extemal palapis ayeuna dilaksanakeun ku parusahaan urang kaasup single-lapisan / ganda-lapisan FBE, 2PE, 3PE, 3PP na palapis anti korosi lianna jeung standar dipigawé kayaning DIN30670, DIN30671, DIN30678, bisa / CSA-Z245.21-M92, sy / T4013-2002 na sy / T0315-97 jsb
    Inpo 4. urus (informasi urus sampurna, genah keur pembeli nyieun kaputusan beuli)

    MOQ: 5TON

    Harga: 400 USD / ton ~ 600USD / ton

    pamayaran: T / T (sateuacanna 30deposit, 70balance ngalawan copyB / L atawa L / C dina tetempoan 100irrevvicabe.)

    Supply kapasitas: 10000 ton

    waktos Pangiriman: 10- 30days

    packing konvensional: baju PVC / bundling syarat / Palanggan

     

    pedaran 5. Produk

    1) pipe palapis hartina pipa nu geus ku ngolah sanggeus korosi, anu sacara efektif bisa nyegah atanapi ngalambatkeun pipa baja lumangsung dina kursus angkutan jeung kimia atawa éléktrokimia réaksi pipe phenomena.Coated baja bisa éféktif nyegah atanapi ngalambatkeun turun korosi tina pipa baja manjangkeun hirup jasa jeung ngurangan pipe waragad operasi.

    Aplikasi pipa palapis:

    palapis logam basa pipe téh kaasup spiral, pipe kelim lempeng, pipa baja seamless, jsb anu, anu loba dipaké dina proyék pipa dina widang petroleum, kimia alami, gas, pemanasan, kokotor, perlakuan, cai, sasak , struktur baja, piling na cai laut lianna.

    2) Standar:

    DIN 30670: coatings poliétilén tina pipa baja tur fittings.

    DIN30678: coatings poliétilén tina pipa baja tur fittings.

    Sy / T0413-2002: baku Téknis of palapis polythene pikeun pipeling baja dikubur.

    3) Anti korosi palapis:

    Rupa-rupa pipe baja proyék extemal palapis ayeuna dilaksanakeun ku parusahaan urang kaasup single-lapisan / ganda-lapisan FBE, 2PE, 3PE, 3PP na palapis anti korosi lianna jeung standar dipigawé kayaning DIN30670, DIN30671, DIN30678, bisa / CSA-Z245.21-M92, sy / T4013-2002 na sy / T0315-97 jsb

    Tipe palapis lapisan palapis ketebalan palapis

    Tilu lapisan poliétilén jero lapisan: epoxy (Héjo) 2.0-4.5mm

    Mid lapisan: adhensive (bodas)

    Di luar lapisan: poliétilén (hideung)

    Dua lapisan poliétilén jero lapisan: adhensive 2.0-4.5mm

    Lapisan luar: polythene

    Epoxy epoxy 200-400um

    Dua lapisan epoxy lapisan jero: epoxy (héjo) 400-800um

    luar lapisan: inténsitas epoxy (Sage héjo)

    Tilu lapisan poliétilén jero lapisan: expoxy (héjo) 2.5-3mm

    Mid lapisan: adhensive (bodas)

    Di luar lapisan: polipropilén (bodas)

     

    Jenis anti korosi palapis

    1.FBE anticorrosive epoxy power.FBE struktur epoxy pangawét: electyostatic nyemprot epoxy palapis dina beungeut pipe, pilem a. palapis ngabogaan operasi palapis téh basajan, beresih alus, résistansi dampak jeung pasipatan flexural of palapis nu, kaunggulan lalawanan hawa.

    2. 2PE / 3PE korosi: struktur korosi 2PE / 3PE: beungeut baja éléktrostatik nyemprot kakuatan epoxy jeung map Twine gurat gurat tatu poliétilén palapis, digabungkeun jeung tilu kinerja alus teuing, aya ku nyata ngaronjatkeun kualitas sakabéh korosi of pipe.Resistant ka korosi kimia, stripping cathodic, résistansi kana kinerja ruksakna mékanis.

    3 batubara tar epoxy: Batubara tar epoxy struktur: résin epoxy tina dijieunna + filler batubara tar pitch palapis anticorrosive dina beungeut baja lawon kaca coated salaku formasi lapisan Reinforcenment korosi, ilahar dipaké dina pipe témbok corrosion.Thickness 0,5 ~ 1.0mm.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!