siku

Pondok Description:

1. produk Dasar informasi Ngaran Produk:. Fittings-siku (pipa, Elbows utamana dipaké pikeun nyambungkeun dua pipa atawa tabung, sarta atawa tina bagian kadua dunya nyaeta ngeunaan cara katuhu 2, produk atribut Brand: naékna-baja model: Type LR 30,45,60,90180 gelar SR 30,45,60,90180 gelar 1.0D, 1.5D, 2.0D, 2.5D, 3D, 4D, 5D, 6D, 7D-40D bijil tina auténtikasi:. API TSG ISO9001 ISO14001 CCEC Asal: Heibei, Cina 3, custom atribut: (sifat produk, warna, bahan, functio ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    1. informasi produk Dasar
    Ngaran Produk: fittings-siku
    . (Pipa, Elbows utamana dipaké pikeun nyambungkeun dua pipa atawa tabung, sarta atawa tina bagian kadua dunya nyaeta ngeunaan cara katuhu
    2, atribut produk
    Brand: naékna-baja
    model: Type LR 30,45,60,90180 gelar SR 30,45,60,90180 gelar
    1.0D, 1.5D, 2.0D, 2.5D, 3D, 4D, 5D, 6D, 7D-40D.
    Bijil tina auténtikasi: API TSG ISO9001 ISO14001 CCEC
    Asal: Heibei, Cina
    3, custom atribut: (sifat produk, warna, bahan, fungsi, jeung sajabana)
    Ukuran
    Seamless siku: 1/2 "-24", DN15-DN600
    dilas siku: 4 " -72 ", DN150-DN1800
    témbok Thinkness
    Sch10, sch20, sch30, STD, sch40, sch60, jingjing, sch80, sch100,
    Sch120, sch140, sch160, XXS, STD, sch5s, sch20s, sch40s, sch80s
    ketebalan maksimum: 120mm
    bahan
    baja karbon: ASTM / ASME A234 WPB WPC
    Galunggung baja: ASTM / ASME A234 WP 1-WP 12-WP 11 WP 22-WP 5-WP 91-WP 911
    baja Stanless: ASTM / ASME A403 WP 304-304L-304H-304LN-304N
    ASTM / ASME A403 WP 316-316L-316H-316LN-316N-316Ti
    ASTM / ASME A403 WP 321-321H ASTM / ASME A403 WP 347-347H
    Low-hawa baja: ASTM / ASME A402 WPL 3-WPL 6
    kinerja tinggi: ASTM / ASME A860 WPHY 42-46-52-60-65-70
    Spesifikasi keur pipa siku
    rentang produksi
    luar diaméterna 1/2 "-72" DN150-DN1800
    Témbok ketebalan 2mm ~ 120mm
    radius Bending Sunda = 1D ~ 10D
    sudut Produk 0 ~ 180

    Pikeun susunan elbows pipe, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami di Hebei
    Inpo 4. urus
    MOQ: 5TON
    Harga: 400 USD / ton ~ 600USD / ton
    pamayaran: T / T (sateuacanna 30deposit, 70balance ngalawan copyB / L atawa L / C dina tetempoan 100irrevvicabe.)
    Supply kapasitas: 10000 ton
    waktos Pangiriman: 10- 30days
    packing konvensional: baju PVC / bundling syarat / Palanggan

    Pedaran 5. Produk:

    Produk siku
    Ukuran Seamless (SMLS) Elbows: 1/2 "-24", DN15-DN600
    butt dilas Elbows (kelim): 24 "-72" DN600-DN1800.
    Ketik LR 30,45,60,90180 gelar SR 30,45,60,90180 gelar
    1.0D, 1.5D, 2.0D, 2.5D, 3D, 4D, 5D, 6D, 7D-40D.
    Ketebalan SCH10, SCH20, SCH30, STD SCH40, SCH60, jingjing, SCH80, SCH100, SCH120, SCH140, SCH160, XXS.
    Standar ASME, ANSI B16.9;
    DIN2605261526162617,
    JIS B2311, 23122313;
    En 10253-1 en 10253-2.
    Bahan ASTM Karbon baja:. ASTM A234WPB, A234WPC, A420WPL6,

    Galunggung Steel: A234WP12, A234WP11, A234WP22, A234WP5, A420WPL6, A420WPL3
    baja DIN Karbon: St37.0, St35.8, St45.8
    steel baja: 1.4301,1.4306,1.4401,1.4571
    Galunggung baja: 1.7335,1.7380,1.0488 (1,0566)
    JIS baja Karbon: PG370 PT410.
    Stainless steel: SUS304, SUS304L, SUS316, SUS316L, SUS321
    Galunggung baja: PA22, PA23, PA24, PA25, PL380
    GB 10 #, 20 #, 20G, 23g, 20R, Q235,16Mn, 1Cr5Mo, 16MnR,
    12CrMo, 12CrMoG, 12Cr1Mo
    perlakuan permukaan minyak transparan, minyak hideung karat-bukti atawa panas galvanized
    Packing Dina kasus wooded atanapi pallets, atanapi sakumaha keur clients'requirements
    Aplikasi Perminyakan, kimia, mesin, alat keur ngagolakkeun, kakuatan listrik, shipbuilding, papermaking, konstruksi, jsb
    sertifikasi API 5L, API 5CT, CE, ISO 9001
    waktos Pangiriman 7 sanggeus resi pembayaran maju, gaduh ~ stock
    desain husus salaku gambar anjeun
    Test langsung-maca Spectrograph, mesin nguji Hydrostatic,
    detektor X-ray, ultrasonic cacad detektor, Magnetic partikel
    detektor, jsb
    Inspeksi Jeung Komposisi Kimia sarta Téknik Pasipatan Analisis;
    Dimensi na Visual Inspection, ogé Jeung Inspection Nondestructive

    Pakét sagi genep Wangun kebat, ditutupan ku Tarpaulin, peti Atawa Dina PCplus


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!