profil parusahaan - gugah (Tianjin) Steel Penjualan Co., Ltd

Profil Perusahaan

Gugah (Tianjin) jualan baja CO., LTD

Slogan parusahaan: produk pangalusna nu ti naékna baja

Parusahaan kualifikasi: Pausahaan tataman kana prinsip "Quality mangrupakeun prioritas anu, manajemén penting dina". Parusahaan urang geus mumpuni ku ISO9001: 2008, sertifikasi API, sertipikat EU, sertipikat CE. Cina sertipikat masarakat klasifikasi sertifikasi sistem manajemen kualitas, Cina pabrik masarakat klasifikasi otorisasi sertipikat.

Service parusahaan:  naékna ieu dilengkepan sababaraha garis produksi canggih internasional jeung alat husus pipa baja anti korosi, sahingga sanggup kalakuan rupa-rupa pipe baja rékayasa anti korosi kayaning fusi tunggal jeung ganda kabeungkeut epoxy (FBE) bubuk palapis. Ganda poliétilén (2PE) jeung palapis 3PE, polipropilén ganda (2PP) palapis, 3PP palapis luar, sarta coatings palastik jero sarta luar. Sajaba ti éta, parusahaan bisa ogé jaket pipe baja jeung cét anti korosi kaasup IPN8710 palapis non-toksik on témbok pipe baja, epoxy batubara tar palapis, résin palapis epoxy, sarta mortir semén pinding. 

Putting customer kahiji sarta nyokot kualitas saperti hirup na. parusahaan geus padamelan insinyur senior sareng pangalaman produksi jeung spésifikasi ngadegkeun pra-diobral, dina-diobral jeung jasa saatos-diobral. Eta mawa kaluar hiji kadali kualitas sakabéh ngaliwatan sakabeh proses nyieun produk jeung jasa kami beuki dipercaya, ngadegkeun hiji koperasi jangka panjang sarta hubungan saling mangpaat kalayan customer.

 

 

11030014
IMG_0065
IMG_0065
IMG_0149

WhatsApp Online Chat!