Nepangkeun - gugah (Tianjin) Steel Penjualan Co., Ltd

Tentang Kami

Profil Perusahaan

Gugah Steel mangrupakeun manufactuerer na éksportir pipa baja. Pausahaan ieu lokasina di port Tianjin, anu port komprehensif panggedéna jeung hiji port dagang asing penting, ngalakonan di manajemén produksi pipe baja ampir 20 parusahaan years.The mangrupakeun perusahaan tinggi-tech intigrated kalayan produksi bebas na jualan business.We aya komitmen kana konsép "inovasi, téhnologi jeung jasa".

 

pabrik urang ngadeg di Cangzhou of Hebei - nu kampung halaman Cina pipa Equipment. Urang posess canggih equipments domestik jeung luar negeri kayaning garis produksi pipe 16- spiral-baja ngahasilkeun diaméterna 219-3620mm, ketebalan témbok 4-30 mm sarta 4 opat garis canggih otomatis JCOE pipe baja produksi specializing dina produksi lempeng dua kali sided arc submerged las pipe, sarta spésifikasi produk di garis ieu 400 - 1500 mm pikeun diaméterna, 3 m-12 m pikeun panjangna, 8 mm-60 mm pikeun ketebalan témbok, 3 pasagi sarta rectangular garis produksi otomatis tur hydrothermal ngabentuk produksi line.The maju equipments nu dipaké pikeun ngahasilkeun pipa baja kuadrat nu mibanda 30-800mm pikeun diaméterna, 3-40 mm pikeun ketebalan témbok jeung pipa baja seamless kalawan 325-1420mm pikeun diaméterna, ketebalan témbok 8-40mm. Produk anu loba dipaké dina manufaktur mesin, shipbuilding, mobil, gedong luhur-naékna, struktur baja badag, struktur baja perumahan, milik, rojongan baja, transportasi gas, angkutan cai, tambang minyak angkutan platform, jsb 


WhatsApp Online Chat!