LSAW Transmission pipe

Pondok Description:

1. informasi produk Dasar Ngaran Produk: LSAW Transmission pipe 2, produk atribut Brand: Modél gugah-baja: API5L, ASTM A252, ASTM A53, GB / T 8, API 5CT, ASTM A53, ASTM A500. Bijil tina auténtikasi: ISO.API.CE Asal: Hebei Province, Cina 3. Adat atribut: Standar: API5L, ASTM A252, ASTM A53, GB / T 8, API 5CT, ASTM A53, ASTM A500. Kelas: X42-100 API 5L: GR B, X42, X46, X56, X60, X65, X70 ASTM A53: GR A, GR B, GR C en: S275, S275JR, S355JRH, S355J2H GB: Q195, Q215, Q235, Q345, L175, L21 ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    1. informasi produk Dasar
    Ngaran Produk: LSAW Transmission pipe
    2, atribut produk
    Brand: naékna-baja
    Modél: API5L, ASTM A252, ASTM A53, GB / T 8, API 5CT, ASTM A53, ASTM A500.
    Bijil tina auténtikasi: ISO.API.CE
    Asal: Hebei Province, Cina
    atribut 3. Adat:
    baku:
    API5L, ASTM A252, ASTM A53, GB / T 8, API 5CT, ASTM A53, ASTM A500.
    kelas:
    X42-100 API 5L: GR B, X42, X46, X56, X60, X65, X70
    ASTM A53: GR A, GR B, GR C
    En: S275, S275JR, S355JRH, S355J2H
    GB: Q195, Q215, Q235, Q345, L175, L210, L245, L320, L360- L555
    Diaméterna luar: 406mm-1626mm (16 "-64")
    Témbok ketebalan: 6.4mm-54mm (1/4 "-21/8")
    Panjangna: 3.0m-12.3m
    Tungtung: Babak tungtung (lempeng cut, saw motong, sarta cut obor). Atawa beveled keur.
    Beungeut: enteng oiled, Hot dip galvanized, elektro galvanized, Hideung, Lumar, Varnish palapis / Anti minyak.
    Mangpaat: pipe Line bisa minuhan kabéh sarat pipa transmisi-tekanan tinggi pikeun, pangiriman, sarta eta oge katelah tilu aspék handap.
    Packing: Plastik plugs dina duanana tungtung, héksagonal bundles of max. 2000kg kalawan, 2000kg, awak utama bumi nyaéta dua aspek handap.

    Inpo 4. urus
    MOQ: 5 ton
    Harga: 400-600 USD / ton
    Mode pembayaran: 30% T / T, L / C
    Supply kapasitas: 10000 ton
    Waktu pangiriman: 15-20 poé
    The plugs konvensional dina duanana pakét: Plastik ends, héksagonal bundles of max. 2000kg kalawan sababaraha pipa baja, Dua tag dina unggal kebat dibungkus dina, kertas waterproof, PVC leungeun baju, sarta sackcloth kalawan sababaraha strips baja, midang Plastik atawa salaku sarat konsumén.

    Pedaran 5. Produk:
    longitudinal-kelim submerged Arc dilas (LSAW) pipa anu dijieunna tina lempengan baja motong tina ditujukeun coils panas digulung ku boh JCOE na UOE (proses ngabentuk nu piring kawas hurup "J", "C" "O" atanapi bentuk "U", lajeng ékspansi) ngabentuk prosés.
    Saterusna, sipat mékanis tina logam basa pipe jeung logam weld anu diuji, sarta hasil éta luyu jeung pipa spésifikasi API pakait Spesifikasina 5L atanapi DNV-OS-F101, anu némbongkeun yén pipa LSAW domestik bisa dipaké pikeun minyak jeung gas pipelines.

    API5L baku, ASTM A252, ASTM A53, GB / T 8, API 5CT, ASTM A53.
    Kelas X42-100 API 5L: GR B, X42, X46, X56, X60, X65, X70
    ASTM A53: GR A, GR B, GR C
    En: S275, S275JR, S355JRH, S355J2H
    GB: Q195, Q215, Q235, Q345, L175, L210, L245, L320, L360- L555
    Outer diaméterna 406mm-1626mm (16 "-64")
    Besar ketebalan 6.4mm-54mm (1/4 "-21/8")
    Panjang 3.0m-12.3m
    Tamat tungtung kuadrat (lempeng cut, saw motong, sarta cut obor). Atawa beveled
    Surface enteng oiled, Hot dip galvanized, elektro galvanized, Hideung, Lumar, palapis Varnish / Anti.
    Migunakeun pipe Line bisa minuhan kabéh sarat pipa transmisi-tekanan tinggi, luhur-tekanan, sarta eta oge katelah tilu aspék handap.
    Paking plugs Plastik di duanana tungtung, héksagonal bundles of max. 2000kg, tina, anu bener jeung salah, jeung katuhu jeung salah.
    Test Kimia Analisis Cibalong, Téknik Pasipatan (kakuatan tensile pamungkas, ngahasilkeun kakuatan, sareng Elongation), sarta eta geus kawanoh ogé salaku "Yu".

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!