veshja tub

OCTG shtresë tub

OCTG shtresë tub

CRA (aliazh rezistent korrozioni) tub veshur dhe tub rreshtuar aplikuar për mjedisin anti-korrozioni, ata kanë qenë konsideruar si
WhatsApp Online Chat!