Profili i kompanisë - Rise (Tianjin) çeliku Sales Co., Ltd

Profili i kompanisë

Rise (Tianjin) SHITJE STEEL CO., LTD

Company Slogan: produktet më të mira janë nga rritja STEEL

Company Kualifikimi: Kompania e përmbahet parimit të "cilësisë është prioritet, menaxhimi është e domosdoshme". Kompania jonë ka qenë të kualifikuar nga ISO9001: 2008, certifikimit API, certifikatën e BE-së, certifikatë CE. China certifikatë shoqëri klasifikimi i sistemit të menaxhimit të cilësisë certifikimit, China fabrikë shoqëria klasifikimit autorizuar certifikatë.

Service Company:  Rise është e pajisur me disa linja ndërkombëtare të prodhimit të avancuar dhe pajisjet e veçantë të tub çeliku anti-korrozioni, duke e bërë atë të aftë për të ndërmarrë një shumëllojshmëri të tub çeliku anti-korrozioni inxhinierike të tilla si bashkim të vetme dhe të dyfishtë epoxy lidhura (FBE) Veshje pluhur. Polietilen dyfishtë (2PE) dhe veshja 3PE, polypropylene dyfishtë (2pp) veshja, 3PP veshja e jashtme dhe veshje e brendshme dhe të jashtme plastike. Përveç kësaj, kompania gjithashtu mund të pallto tub çeliku me ngjyra anti-korrozioni përfshirë IPN8710 shtresë jo-toksike mbi mur tub çeliku, epoxy katran shtresë, shtresë epoxy rrëshirë, dhe rreshtim llaç çimento. 

Vënien e konsumatorit të parë dhe duke marrë kualitetit të jetës së saj. Kompania ka të punësuar inxhinierë të lartë me përvojë të prodhimit dhe specifikimet e përcaktuara të para-shitjes, në-shitje dhe pas shitjes shërbimeve. Ajo kryen një kontroll të përgjithshëm të cilësisë përmes procesit të tërë për të bërë produktet dhe shërbimet tona më të besueshme, duke krijuar një bashkëpunim afatgjatë dhe marrëdhënie reciprokisht e dobishme me të konsumatorëve.

 

 

11030014
IMG_0065
IMG_0065
IMG_0149

WhatsApp Online Chat!