слој цевка

Бесшевни цевки слој

Бесшевни цевки слој

CRA (Отпорен на корозија легури) облечени цевки и цевки наредени применуваат за анти-корозија животната средина, тие се сметаат како
WhatsApp Онлајн Chat!