FAQs - Rise (Tianjin) Steel Sales Co., Ltd

FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa sing prices Panjenengan?

prices kita kanggo ngganti gumantung pasar subyek. Kita bakal ngirim dhaftar rega dianyari sawise njupuk informasi luwih.

Apa Panjenengan MOQ?

Minangka pelanggan 'requirement kanggo ukuran normal .Yen ukuran non-standar, hubungi kita dening email utawa telpon kanggo konfirmasi MOQ.

Aku bisa njaluk sample kanggo mriksa kualitas?

Sawise konfirmasi rega, sampeyan bisa mbutuhake kanggo conto kanggo mriksa kualitas. kita bakal nyedhiyani sampeyan sampel kanggo free.

Suwene aku bisa nyana kanggo njaluk sampel?

Conto bakal dikirim menyang sampeyan liwat express teka ing 3-5 dina.

Apa bab mimpin kanggo produksi massa?

Jujur, iku gumantung ing jumlahe, biasane bisa loading 10-20days.

Apa istilah saka layang?

Kita nampa EXW, FOB, CFR (CNF), CIF, etc. Sampeyan bisa milih salah siji kang biaya paling trep utawa efektif kanggo sampeyan.

Where is pabrik Panjenengan located Aku bisa visit ana?

pabrik kita dumunung ing Tianjin Municipality City, China, .Sampeyan bisa mabur kanggo bandara Tianjin langsung.

Apa babar pisan Panjenengan?

conto Free; certificate test pabrik; pengawasan kapal utawa pengawasan pihak katelu ing situs

Arep digarap US?


Tampilan Online Chat!