ERW Coating Pipe

Short Description:

1. Dhasar Jeneng informasi produk Product: ERW Coating Pipe (produk proposal Klasifikasi jeneng ngandhut jeneng, lan ngandhut 2-3 specifications, materi, werna, dawa 60-80 karakter suggest) 2.product kawicaksanan Brand: Model Rise-baja: API 5L , API 5CT, ASTM 53, EN10217 DIN 2458., IS 3589, JIS G3452, BS1387 Certificate of bukti asli: API TSG ISO9001 ISO14001 CCEC Asal: Heibei, China 3.custom kawicaksanan: (alam saka produk, werna, materi, fungsi , etc.) 1) Coating pipe kula ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    1. informasi produk Basic

    Product Name: ERW Coating Pipe

    (Produk proposal Klasifikasi jeneng ngandhut jeneng, lan ngandhut 2-3 specifications, materi, werna, dawa 60-80 karakter suggest)

    kawicaksanan 2.product

    Brand: Rise-baja

    Model: API 5L, API 5CT, ASTM 53, EN10217 DIN 2458., IS 3589, JIS G3452, BS1387

    Certificate of bukti asli: API TSG ISO9001 ISO14001 CCEC

    Asal: Heibei, China

    3.custom kawicaksanan: (alam saka produk, werna, materi, fungsi, lan sapiturute)

    1) pipe Coating tegese pipe sing dening Processing sawise karat, kang bisa èfèktif nyegah utawa alon steel pipe ana ing dalan transportasi lan kimia utawa elektrokimia reaksi pipe phenomena.Coated baja bisa èfèktif nyegah utawa alon mudhun karat pipo baja kanggo ngluwihi gesang layanan lan ngurangi pipe biaya operasi.

    Aplikasi pipo nutupi:

    Pelapisan basa logam pipa kalebu spiral, pipa lapisan terus, pipe casing pipe, etc kang, sing digunakake digunakake ing proyèk pipo ing lapangan Petroleum, kimia alam, gas, panas, limbah, perawatan, banyu, kreteg , struktur baja, piling lan banyu segara.

    2) Standard:

    DIN 30670: kemul Poliethelin saka pipo baja lan fitting.

    DIN30678: kemul Poliethelin saka pipo baja lan fitting.

    SY / T0413-2002: standar Technical nutupi polythene kanggo pipeling baja disarèkaké.

    3) Anti-karat nutupi:

    Various steel pipe proyèk extemal nutupi lagi dipun ginakaken dening perusahaan kita kalebu siji-lapisan / pindho lapisan FBE, 2PE, 3PE, 3PP lan lapisan anti-karat liyane karo standar dileksanakake kayata DIN30670, DIN30671, DIN30678, CAN / CSA-Z245.21-M92, SY / T4013-2002 lan SY / T0315-97 etc.
    Alexa 4. Transaksi (informasi transaksi sampurna, penak kanggo para panuku kanggo nggawe keputusan tuku)

    MOQ: 5TON

    Price: 400 USD / TON ~ 600USD / TON

    Pembayaran: T / T (in advance 30deposit, 70balance marang copyB / L utawa L / C ing ngarsane 100irrevvicabe.)

    Supply kapasitas: 10000 TON

    wektu kiriman: 10- 30days

    packing konvensional: sandhangan PVC / Bundling syarat / Customer

     

    gambaran 5. Product

    1) pipe Coating tegese pipe sing dening Processing sawise karat, kang bisa èfèktif nyegah utawa alon steel pipe ana ing dalan transportasi lan kimia utawa elektrokimia reaksi pipe phenomena.Coated baja bisa èfèktif nyegah utawa alon mudhun karat pipo baja kanggo ngluwihi gesang layanan lan ngurangi pipe biaya operasi.

    Aplikasi pipo nutupi:

    Pelapisan basa logam pipa kalebu spiral, pipa lapisan terus, pipe casing pipe, etc kang, sing digunakake digunakake ing proyèk pipo ing lapangan Petroleum, kimia alam, gas, panas, limbah, perawatan, banyu, kreteg , struktur baja, piling lan banyu segara.

    2) Standard:

    DIN 30670: kemul Poliethelin saka pipo baja lan fitting.

    DIN30678: kemul Poliethelin saka pipo baja lan fitting.

    SY / T0413-2002: standar Technical nutupi polythene kanggo pipeling baja disarèkaké.

    3) Anti-karat nutupi:

    Various steel pipe proyèk extemal nutupi lagi dipun ginakaken dening perusahaan kita kalebu siji-lapisan / pindho lapisan FBE, 2PE, 3PE, 3PP lan lapisan anti-karat liyane karo standar dileksanakake kayata DIN30670, DIN30671, DIN30678, CAN / CSA-Z245.21-M92, SY / T4013-2002 lan SY / T0315-97 etc.

    Jinis Coating lapisan lapisan kekandelan lapisan

    Tiga lapisan poliethelin Nang lapisan: epoxy (Green) 2.0-4.5mm

    Mid lapisan: adhensive (putih)

    Outside lapisan: poliethelin (ireng)

    Two lapisan poliethelin Nang lapisan: adhensive 2.0-4.5mm

    lapisan njaba: polythene

    Epoxy epoxy 200-400um

    Two lapisan epoxy lapisan Nang: epoxy (Green) 400-800um

    Outside lapisan: kakiyatan epoxy (Sage Green)

    Tiga lapisan poliethelin Nang lapisan: expoxy (ijo) 2.5-3mm

    Mid lapisan: adhensive (putih)

    Outside lapisan: polypropylene (putih)

     

    Jinis anti-karat nutupi

    1.FBE anticorrosive epoxy power.FBE struktur epoxy bumbu: electyostatic uyuh epoxy nutupi ing lumahing pipe, film a. nutupi wis operasi nutupi iku prasaja, resik apik, resistance impact lan situs flexural nutupi, kaluwihan suhu resistance.

    2. 2PE / 3PE karat: struktur karat 2PE / 3PE: lumahing baja elektrostatik uyuh daya epoxy lan Binder twine tambahan tambahan tatu poliethelin nutupi, digabungake karo telung kinerja banget, ana dening Ngartekno Ngapikake kualitas sakabèhé saka karat pipe.Resistant kanggo karat kimia, udho cathodic, resistance kanggo kinerja karusakan mechanical.

    3 coal tar epoxy: Coal tar epoxy struktur: resin epoxy saka digawe + ngisi coal tar Jarak nutupi anticorrosive ing lumahing baja kain kaca ditutupi pembentukan lapisan Reinforcenment karat, umume digunakake ing pipe wall corrosion.Thickness saka 0,5 ~ 1.0mm.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!