sikut

Short Description:

1. produk dhasar informasi Product Name:. Fittings-Siku (Pipe, elbows sing utamané dipigunakaké kanggo nyambungake rong pipo utawa tabung, lan utawa saka sisih liya ing donya kira cara tengen 2, produk kawicaksanan Brand: Rise-baja model: Koleksi LR 30,45,60,90180 jurusan SR 30,45,60,90180 jurusan 1.0D, 1.5D, 2.0D, 2.5D, 3D, 4D, 5D, 6D, 7D-40D Certificate of bukti asli:. API TSG ISO9001 ISO14001 CCEC Asal: Heibei, China 3, adat kawicaksanan: (alam saka produk, werna, materi, functio ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    1. informasi produk Basic
    Product Name: Fittings-Siku
    . (Pipe, elbows sing utamané dipigunakaké kanggo nyambungake rong pipo utawa tabung, lan utawa saka sisih liya ing donya kira cara tengen
    2, kawicaksanan produk
    Brand: Rise-baja
    model: Koleksi LR 30,45,60,90180 jurusan SR 30,45,60,90180 jurusan
    1.0D, 1.5D, 2.0D, 2.5D, 3D, 4D, 5D, 6D, 7D-40D.
    Certificate of bukti asli: API TSG ISO9001 ISO14001 CCEC
    Asal: Heibei, China
    3, adat kawicaksanan: (alam saka produk, werna, materi, fungsi, lan sapiturute)
    Size
    Seamless sikut: 1/2 "-24", DN15-DN600
    Gandheng Siku: 4 " -72 ", DN150-DN1800
    wall Thinkness
    Sch10, sch20, sch30, STD, sch40, sch60, XS, sch80, sch100,
    Sch120, sch140, sch160, XXS, STD, sch5s, sch20s, sch40s, sch80s
    kekandelan maksimum: 120mm
    bahan
    baja karbon: ASTM / ASME A234 WPB WPC
    Alloy baja: ASTM / ASME A234 WP 1-WP 12-WP 11-WP 22-WP 5-WP 91 WP 911
    baja Stanless: ASTM / ASME A403 WP 304-304L-304H-304LN-304N
    ASTM / ASME A403 WP 316-316L-316H-316LN-316N-316Ti
    ASTM / ASME A403 WP 321-321H ASTM / ASME A403 WP 347-347H
    Low-suhu baja: ASTM / ASME A402 wpl 3-wpl 6
    kinerja dhuwur: ASTM / ASME A860 WPHY 42-46-52-60-65-70
    Specifications kanggo Pipe Siku
    sawetara Produksi
    Outside diameteripun 1/2 "-72" DN150-DN1800
    Wall kekandelan 2mm ~ 120mm
    radius Bending R = 1D ~ 10D
    amba Product 0 ~ 180

    Kanggo nindakake elbows pipe, please aran gratis kanggo hubungi kita ing Hebei
    Alexa 4. Transaksi
    MOQ: 5TON
    Price: 400 USD / TON ~ 600USD / TON
    Pembayaran: T / T (in advance 30deposit, 70balance marang copyB / L utawa L / C ing ngarsane 100irrevvicabe.)
    Supply kapasitas: 10000 TON
    wektu kiriman: 10- 30days
    packing konvensional: sandhangan PVC / Bundling syarat / Customer

    Description 5. Product:

    Products Siku
    Size Seamless (SMLS) elbows: 1/2 "-24", DN15-DN600
    Entot Gandheng elbows (lapisan): 24 "-72" DN600-DN1800.
    Ketik LR 30,45,60,90180 jurusan SR 30,45,60,90180 jurusan
    1.0D, 1.5D, 2.0D, 2.5D, 3D, 4D, 5D, 6D, 7D-40D.
    Kekandelan SCH10, SCH20, SCH30, STD SCH40, SCH60, XS, SCH80, SCH100, SCH120, SCH140, SCH160, XXS.
    Standard ASME, ANSI B16.9;
    DIN2605261526162617,
    JIS B2311, 23122313;
    EN 10253-1 EN 10253-2.
    Material ASTM Carbon baja:. ASTM A234WPB, A234WPC, A420WPL6,

    Alloy Steel: A234WP12, A234WP11, A234WP22, A234WP5, A420WPL6, A420WPL3
    baja DIN Carbon: St37.0, St35.8, St45.8
    Stainless steel: 1.4301,1.4306,1.4401,1.4571
    campuran baja: 1.7335,1.7380,1.0488 (1.0566)
    JIS baja Carbon: PG370 PT410.
    Stainless steel: SUS304, SUS304L, SUS316, SUS316L, SUS321
    campuran baja: PA22, PA23, PA24, PA25, PL380
    GB 10 #, 20 #, 20G, 23G, 20R, Q235,16Mn, 1Cr5Mo, 16MnR,
    12CrMo, 12CrMoG, 12Cr1Mo
    perawatan lumahing lenga Transparent, lenga ireng teyeng-bukti utawa panas galvanis
    Packing Ing kasus wooded utawa pallets, utawa minangka kanggo clients'requirements
    Aplikasi Petroleum, kimia, mesin, ketel, daya listrik, damel kapal, Papermaking, construction, etc
    Certification API 5L, API 5CT, CE, ISO 9001
    wektu Delivery 7 sawise panrimo saka pembayaran majeng, duwe ~ Simpenan
    desain khusus minangka drawing
    Test Direct-maca Spectrograph, mesin testing hidrostatik,
    detector X-ray, ultrasonik cacat detector, Magnetic partikel
    detector, etc
    Pengawasan Kanthi Komposisi Kimia lan Teknik Properties Analysis;
    Dimensi lan Visual pengawasan, Uga Kanthi pengawasan nondestructive

    Paket Hexagon Shape Gerakan, dijamin karo tarpaulin, Kemas Utawa Ing Bulk


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!