Prakawis kita - Rise (Tianjin) Steel Sales Co., Ltd

Babagan awake dhewe

Gambar Company

Rise Steel punika manufactuerer lan exporter pipo baja. Perusahaan dumunung ing port Tianjin, port lengkap paling gedhé lan pelabuhan perdagangan manca penting, awake dhewe melu ing manajemen produksi steel pipe saklawasé 20 perusahaan years.The punika perusahaan dhuwur-tech intigrated karo produksi sawijining lan dodolan business.We setya kanggo konsep "inovasi, teknologi lan layanan".

 

pabrik kita ditetepake ing Cangzhou saka Hebei - ing tanah asalé saka China Pipeline Equipment. We posess majeng Alat domestik lan jaban rangkah kayata garis produksi pipe 16- spiral-baja prodhuksi diameteripun 219-3620mm, kekandelan tembok 4-30 mm lan 4 papat garis majeng otomatis JCOE steel pipe produksi spesialisasine ing produksi terus pindho sisi busar submerged welding pipe, lan spesifikasi produk ing baris iki 400 - 1500 mm kanggo diameteripun, 3 m-12 m kanggo dawa, 8 mm-60 mm kanggo kekandelan tembok, 3 persegi lan persegi dowo garis produksi otomatis lan hidrotermal mbentuk produksi line.The majeng Alat digunakake kanggo gawé pipo baja kothak karo 30-800mm kanggo diameteripun, 3-40 mm kanggo kekandelan tembok lan pipo casing pipe karo 325-1420mm kanggo diameteripun, kekandelan tembok 8-40mm. Produk sing digunakake digunakake ing Manufaktur machinery, damel kapal, mobil, bangunan dhuwur-munggah, struktur baja ageng, struktur baja omah, mine, support baja, transportasi gas, transportasi banyu, mining lenga transportasi platform, etc. 


Tampilan Online Chat!