• pipeline
  • pipeline
  • pipeline
  • pipeline
Struktur Seamless pipah

Struktur Seamless pipah

CRA (korosi alloy tahan) pipe clad sarta pipa dijejeran dilarapkeun pikeun lingkungan anti korosi, aranjeunna geus dianggap salaku
maca deui
pipe palapis Seamless

pipe palapis Seamless

CRA (korosi alloy tahan) pipe clad sarta pipa dijejeran dilarapkeun pikeun lingkungan anti korosi, aranjeunna geus dianggap salaku
maca deui
Lsaw palapis pipe

Lsaw palapis pipe

CRA (korosi alloy tahan) pipe clad sarta pipa dijejeran dilarapkeun pikeun lingkungan anti korosi, aranjeunna geus dianggap salaku
maca deui
Erw Transmission pipe

Erw Transmission pipe

CRA (korosi alloy tahan) pipe clad sarta pipa dijejeran dilarapkeun pikeun lingkungan anti korosi, aranjeunna geus dianggap salaku
maca deui
SSAW Transmission pipe

SSAW Transmission pipe

CRA (korosi alloy tahan) pipe clad sarta pipa dijejeran dilarapkeun pikeun lingkungan anti korosi, aranjeunna geus dianggap salaku
maca deui
SSAW palapis pipe

SSAW palapis pipe

CRA (korosi alloy tahan) pipe clad sarta pipa dijejeran dilarapkeun pikeun lingkungan anti korosi, aranjeunna geus dianggap salaku
maca deui
LSAW Transmission pipe

LSAW Transmission pipe

CRA (korosi alloy tahan) pipe clad sarta pipa dijejeran dilarapkeun pikeun lingkungan anti korosi, aranjeunna geus dianggap salaku
maca deui
ERW Struktural pipe

ERW Struktural pipe

CRA (korosi alloy tahan) pipe clad sarta pipa dijejeran dilarapkeun pikeun lingkungan anti korosi, aranjeunna geus dianggap salaku
maca deui

ngeunaan naékna

Gugah ieu lokasina di Cina jeung geus porsi pausahaan minyak jeung gas saprak 2007, urang nyadiakeun bantuan bisa jeung produk kaasup API 5L Line pipe, karbon jeung alloy pipe, Casing na Tubing, plat Steel, mamat Rod, Steel pipe fittings, valves, sarta equipmen
maca deui

naha milih kami

  • pangalaman profésional

    Simkuring geus porsi pausahaan Minyak sarta Gas kanggo 9 taun tukang, sukses ngahontal nguntungkeun kontrak wareg pinuh ku konsumén kawentar tina aktivitas oilfield kayaning SINOPEC / CNPC / PEMEX / PDVSA / PTTEP / AMOTIC / ITECO, sarta loba
  • Ngayakeun efisien & Inspection

    Dina raraga minuhan tungtutan pasar beragam sarta ngajaga Tepi kalapa. Octal geus nyetel Department Ngayakeun husus kaasup Inspection Administrations. Ti Inok Kilang kitu, nyieun rencana kualitas, pasamoan pre-inspeksi, saksi produksi,
  • Traceability lengkep

    Unggal produk tunggal ti Octal sagemblengna traceable pikeun tiap proses, kaasup kontrol atah bahan, pemanasan No, tumpak No, Produk No. Sakali bahan Non-mumpuni geus kapanggih, pakait test na pamutahiran bakal dilakukeun sasuai.

Bahan Deskripsi Line pipe Project

Dilas garis pipe, dilas SAW, las metoda longitudinal, bahan karbon baja, luar diaméterna 24 di, beurat nominal 171,29 sedengkeun / ft, témbok ketebalan 0,688 di, baku jeung kelas API 5L B, tungtung desain BEVELED, luar palapis VARNISHED, PDVSA SUPPLEMENTAL spésifikasi EM-18-00 / 03, nominal panjangna 40 ft (+/- 2FT), produk spésifikasi tingkat PSL1.
maca deui

garis pipe ERW mun Pdvsa, bahan baku API 5L X65 PSL1

Bahan PO garis téks pipe, dilas ERW, bahan karbon baja, luar diaméterna 16 di, nominal beurat 82,77 sedengkeun / ft, témbok ketebalan 0,500 di, baku AND garde API 5L X65M, tungtung desain BELEVED, las bentukna longitudinal, luar palapis ngagiling coated, nominal panjangna 40FT (12m), produk spésifikasi tingkat PSL2, panjangna nominal: 12M +/- 0,5 M (40 FT +/- 2FT)
maca deui

asesoris pipe baja diékspor of ASTM A234 WPB siku

Baja siku 45 gelar jeung 90 gelar, ukuran FROM 1 1/2 ka 8 di, ketebalan SCH 40, SCH STD, SCH 80, lbs 6000, bahan ASTM A234-WPB; CONCENTRIC réduksi SCH 20 X SCH 40, diaméterna FROM 2 ka 8 di, bahan baku jeung sasmita ASTM A234-WPB, tees baja IN ukuran béda, midang AND NIPPLES.
maca deui

proyék Case

CRA (korosi alloy tahan) pipe clad sarta pipa dijejeran dilarapkeun pikeun anti korosi
maca deui
WhatsApp Online Chat !