• pipeline
  • pipeline
  • pipeline
  • pipeline
Pipes rapi Tube

Pipes rapi Tube

CRA (Corrosion alloy tahan) pipe klambi lan pipe diantrekake Applied kanggo lingkungan anti-karat, padha wis dianggep minangka
maca liyane
pipe Coating rapi

pipe Coating rapi

CRA (Corrosion alloy tahan) pipe klambi lan pipe diantrekake Applied kanggo lingkungan anti-karat, padha wis dianggep minangka
maca liyane
Lsaw Coating Pipe

Lsaw Coating Pipe

CRA (Corrosion alloy tahan) pipe klambi lan pipe diantrekake Applied kanggo lingkungan anti-karat, padha wis dianggep minangka
maca liyane
Erw Transmission Pipe

Erw Transmission Pipe

CRA (Corrosion alloy tahan) pipe klambi lan pipe diantrekake Applied kanggo lingkungan anti-karat, padha wis dianggep minangka
maca liyane
SSAW Transmission Pipe

SSAW Transmission Pipe

CRA (Corrosion alloy tahan) pipe klambi lan pipe diantrekake Applied kanggo lingkungan anti-karat, padha wis dianggep minangka
maca liyane
SSAW Coating Pipe

SSAW Coating Pipe

CRA (Corrosion alloy tahan) pipe klambi lan pipe diantrekake Applied kanggo lingkungan anti-karat, padha wis dianggep minangka
maca liyane
LSAW Transmission Pipe

LSAW Transmission Pipe

CRA (Corrosion alloy tahan) pipe klambi lan pipe diantrekake Applied kanggo lingkungan anti-karat, padha wis dianggep minangka
maca liyane
ERW Structural Pipe

ERW Structural Pipe

CRA (Corrosion alloy tahan) pipe klambi lan pipe diantrekake Applied kanggo lingkungan anti-karat, padha wis dianggep minangka
maca liyane

About munggah

Munggah dumunung ing China lan wis porsi perusahaan lenga lan gas wiwit 2007, kita menehi pitulungan bisa lan produk kalebu API 5L Line Pipe, karbon lan alloy pipe, Casing pipe, piring Steel, Sucker Rod, Pipe Fittings, klep, lan equipmen
maca liyane

kok milih kita

  • pengalaman Professional

    Kita wis porsi perusahaan Migas 9 taun, kasil entuk bathi kontrak wareg lengkap karo pelanggan sing paling misuwur ing kegiatan oilfield kayata SINOPEC / CNPC / Pemex / PDVSA / PTTEP / AMOTIC / ITECO, lan akeh
  • Procurement efisien & pengawasan

    Supaya bisa ketemu panjaluk pasar warna lan njaga Edge competitive. Octal wis nyiyapake Department Procurement specialized kalebu pengawasan Administrations. Saka Audit Factory, nggawe plans kualitas, patemon wis pengawasan, mungguh ing produksi,
  • Traceability lengkap

    Saben siji produk saka Octal temen turut kanggo saben proses, kalebu kontrol mentahan materi, panas Ora, Kumpulan Ora, Product No. Sawise materi Non-qualified ditemokake, cocog test lan dandan bakal rampung patut.

Material Description of Line Pipe Project

Gandheng LINE PIPE, gandheng SAW, WELDING METHOD longitudinal, MATERIAL petroleum, njaba diameteripun 24 ing, bobot nominal 171,29 lb / ft, WALL kekandelan 0,688 ing, STANDARD lan GRADE API 5L B, ends DESIGN beveled, njaba COATING varnished, PDVSA tambahan SPESIFIKASI Ehm-18-00 / 03, nominal dawa 40 kaki (+/- 2FT), PRODUCT SPESIFIKASI LEVEL PSL1.
maca liyane

line pipe ERW kanggo Pdvsa, materi standar API 5L X65 PSL1

Material PO LINE teks PIPE, gandheng ERW, MATERIAL petroleum, njaba diameteripun 16 ing, nominal bobot 82,77 lb / ft, WALL kekandelan 0,500 ing, STANDARD lan Garde API 5L X65M, ends DESIGN BELEVED, WELDING wangun longitudinal, njaba COATING MILL ditutupi, nominal Length 40FT (12m), PRODUCT SPESIFIKASI LEVEL PSL2, dawa nominal: 12m +/- 0,5 M (40 FT +/- 2FT)
maca liyane

aksesoris steel pipe diekspor saka ASTM A234 WPB Siku

STEEL sikut 45 jurusan lan 90 jurusan, ukuran saka 1 1/2 ing 8 ing, kekandelan SCH 40, SCH STD, SCH 80, lbs 6000, MATERIAL ASTM A234-WPB; Concentric abang SCH 20 X SCH 40, diameteripun saka 2 kanggo 8 ing, MATERIAL STANDARD lan gelar ASTM A234-WPB, Njedhul STEEL IN macem-macem ukuran, caps penthil.
maca liyane

project Case

CRA (Corrosion alloy tahan) pipe klambi lan pipe diantrekake Applied kanggo anti-karat
maca liyane
WhatsApp Online Chat !